Menu
in

Tragedie neașteptată la Mantova, Dimitri Roveri, 28 ani, a murit în timp ce juca fotbal

A murit jucând fotbal. Dimitri Roveri, un tânăr de 28 de ani din Quingentole (Mantova) s-a prăbușit în timpul unui meci de amatori în fața surorii și a părinților lui. Partenera lui așteaptă un copil care se va naște peste patru luni.

A murit jucând fotbal

Trebuia să fie tatăl unui băiat în septembrie 2022. O mare bucurie, împărtășită cu familia și cu partenera său, Sara Malaguti, în vârstă de 31 de ani, din Modena. Însă sâmbătă după-amiază, în timp ce juca un meci de fotbal în Casalpoglio, un cătun din Castel Goffredo (Mantova), totul s-a prăbușit, scrie Corriere della Sera.

Tânărul de 28 de ani Dimitri Roveri, originar din Quingentole, tot în zona Mantova, a suferit o boală, probabil un infarct, în timp ce se afla pe teren. Salvarea cu defibrilatorul a fost inutilă, apoi masajul cardiac operat de personalul 118 și în final trei ore de intervenție chirurgicală la spitalul San Raffaele din Milano, unde jucătorul a fost dus la salvarea cu elicopterul. Sâmbătă, în jurul orei 22, medicii au fost nevoiți să renunțe și i-au declarat decesul.

Drama în fața părinților și a surorii

Drama s-a petrecut sub ochii familiei sale: pe bancă s-a aflat sora sa Nicol Roveri, care este președintele clubului Quingentole, al cărei căpitan era Dimitri, și care și-a ținut în viață fratele grăbindu-l să-l ajute cu defibrilatorul. În tribune se aflau și părinții, Angelo Roveri și Mara Gibertoni, alături de mulți prieteni și suporteri veniți de la Quingentole să urmărească meciul.

O tragedie care a întristat prietenii și cunoștințele din localitatea de origine. Pentru a face totul și mai insuportabil, faptul că Dimitri și Sara așteptau un bebeluș care va vedea lumina în aproximativ patru luni și nu-și va putea întâlni tatăl.

Strângere de fonduri

Pentru a oferi un ajutor concret partenerei, care se va trezi brusc singură crescând copilul, pe site-ul Gofundme a fost lansată o strângere de fonduri. „Nu există nimic care să poată umple acest gol – este mesajul care însoțește petiția –. Ai plecat brusc în timp ce alergai după cea mai mare pasiune a ta… Dima, pentru toate nenumăratele ori în care ți-ai arătat bunătatea sufletească și autenticitatea care te-a distins: această chetă este pentru micuțul Edo, pentru ca într-o zi a lui mama Sara îl poate face căpitan ca tine ».

Fotbalistul lucra la azilul de bătrâni Schivenoglia, la câțiva kilometri de orașul său. Acolo lucrase și partenera sa, care este asistent medical. În ultima vreme s-au înmulțit decesele neașteptate ale unor tineri, în special sportivi.

Găsită moartă acasă, Anna Rita Sorbo avea 39 de ani

S-a prăbușit pe neașteptate, polițist de 48 de ani moare în Reggio Emilia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version