in

„Trieste ca Timișoara, Mario Draghi ca Nicolae Ceaușescu”, revolta profesorului Augusto Sinagra

„Trieste ca Timișoara, Mario Draghi ca Nicolae Ceaușescu”, aceasta este esența analizei făcute, cu revoltă, de profesorul italian de științe politice de la Universitatea La Sapienza din Roma, av. Augusto Sinagra.

Augusto Sinagra, profesor de drept comunitar european la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității „La Sapienza” din Roma și avocat la instanțele superioare din Italia și la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, a publicat în Imola Oggi un text foarte critic la adresa guvernului Draghi, care a înăbușit violent protestul docherilor din Trieste.

politie no green pass Trieste

Iată traducerea acestui text,publicată de activenews.ro:

În portul Trieste are loc o represiune foarte violentă din partea poliției împotriva lucrătorilor portuari, cu folosirea tunurilor cu apă și a tuturor celorlalte forme de violență.

După evenimentele din 9 octombrie de la Roma, poliția scrie o nouă pagină proastă din istoria sa. Ordinul de a recurge la astfel de violențe este total nelegitim.

VIDEO – No Green Pass, poliţia a intervenit brutal la Trieste

Demonstrația docherilor din Trieste, ca orice altă demonstrație, nu a avut nevoie de nici o autorizație prealabilă din partea primăriei. Iar asta, în virtutea TULPS (Textul Unic al Legilor de Siguranță Publică) din 18 iunie 1931, nr. 773.

manifestatii green pass obigatoriu

Demonstrația docherilor din Trieste nu a încălcat și nu încalcă nici o lege. Nu a fost și nu este nevoie să restabilim ordinea publică, deoarece aceasta nu a fost niciodată tulburată.

Cei care au dat acest ordin nelegitim și l-au executat în mod nelegitim, dezlănțuind violența poliției împotriva unor oameni lipsiți de apărare, inclusiv împotriva unei femei însărcinate care a fost bătută cu brutalitate, nu realizează gravitatea fărădelegii comise.

Între timp, mijloacele și instrumentele antirevoltă, cum ar fi utilizarea tunurilor cu apă, sunt justificate doar în caz de revoltă, ceea ce nu a fost și nu este cu siguranță demonstrația legitimă și pașnică de protest a lucrătorilor portuari și a multor oameni din Trieste.

Ordinul dat nu este doar nelegitim, ci și cretin. Dacă zona portuară este eliberată cu violență, cine va mai descărca și încărca mărfurile? Va fi trimisă poliția și pentru așa ceva? Vor interveni personal prefectul și șeful poliției din Trieste să facă ordine și în port?

Și, până la urmă, care va fi rezultatul acestei acțiuni polițienești ilegitime, de o violență fără precedent? Rezultatul nu va fi decât acela de a confirma lumii întregi că în Italia există un regim mult mai violent decât cel al lui Augusto Ugarte Pinochet din Chile sau al dictatorului nord-coreean. Ba chiar mai mult, că în Italia există un guvern care conduce doar recurgând la violență.

Docherii din Trieste și orice altă victimă a agresiunii barbare care va mai avea loc pot conta pe asistența întregului meu cabinet de avocatură. Oamenii violenți cred că pot câștiga prin astfel de mijloace, dar vor pierde. Cu cât fac mai mult acest lucru, cu atât mai mult se condamnă singuri la înfrângere.

Draghi Ceausescu

Trieste, ca Timișoara

Unde este opoziția? Unde este căpitanul Fracassa sau Ioana d’Arc din Garbatella? Este încă la Madrid și face ravagii în credulitatea populară și acum și în limba spaniolă?

Am spus „Trieste, ca Timișoara”. Mario Draghi, toți mahării regimului și comanditarii lui externi își amintesc cum s-a terminat revoluția română din 1989.

Prieteni, nu disperați! Vom învinge pentru că istoria, legea și justiția sunt de partea noastră. Dar, mai ales, deoarece cu noi este Dumnezeu.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 59 In medie: 4.3]
femei ucise

Record înspăimântător în România. Sute de femei ucise în FAMILIE în ultimii ani

gropi cimitire

Situaţie critică în ţară. Înmormântări amânate, NU are cine să sape atât de multe gropi în cimitire