Menu
in

Turiste japoneze la Roma, au plătit 430 de euro pentru două porții de paste și o sticlă cu apă

Două turiste japoneze aflate în vacanță la Roma s-au trezit cu o notă de plată uriașă după ce au mers să mănânce la un restaurant din oraș.

Cele două femei au comandat doar două porții de paste cu pește și o sticlă de apă, pentru care au fost uimite să afle la final că au de achitat 349 de euro. La această sumă restaurantul adăugase și un bacșiș obligatoriu, astfel că turistele au plătit în total aproape 430 de euro, scrie repubblica.it.

Întâmplarea a avut loc pe 4 septembrie, însă a apărut în atenția publică abia acum după ce turistele au postat nota de plată pe rețelele de socializare.

În urma controverselor iscate în mediul online, proprietarul restaurantului a reacționat, spunând că pastele nu costă mai mult de 16 euro, însă turistele au ales un tip de pește care era extrem de scump.

“Prețurile sunt transparente, iar meniul este clar. Totul era scris în detaliu, doar uitați-vă la prețuri: cel mult 16 euro pentru o porție de spaghete. Pentru a avea de plătit acea sumă, fetele nu au luat doar spaghete, ci și pește proaspăt, pe care clienții îl aleg personal. Îl cântărim și apoi îi gătim.” a fost reacția proprietarului restaurantului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version