in

Escroci cu alba-neagra la Colosseum: 3 români împreună cu 4 ”asociați”, arestați de carabinieri la Roma

Carabinierii de la unitatea Roma San Pietro i-au descoperit pe Ponte Sant’Angelo, înșelând de bani turiști și trecători naivi care acceptau să joace alba-neagra.

Trei cetățeni români, împreună cu patru ”asociați”, toți cu vârstele cuprinse între 28 și 49 de ani, au fost din nou arestați de carabinierii de la unitatea Roma San Pietro după ce au fost surprinși, de data aceasta pe via San Gregorio, în apropiere de Colosseum, păcălind o turistă germană de 47 de ani căzută în capcana a ceea ce în realitate este una dintre cele mai faimoase înșelătorii de pe stradă.

Jocul de noroc alba-neagra presupune găsirea unei bile mici sub unul dintre cele trei recipiente folosite de conducătorul jocului, însă acesta o ascunde în mod abil în mână, făcând practic imposibilă câștigarea jocului.

Și de data aceasta fiecare avea propria sarcină: conducătorul jocului, pariorii falși, publicul și ”paznicul”. Militarii au restituit turistei bancnota pe care aceasta o plătise deja ”casierului” bandei și au găsit alți 150 de euro care se consideră că provin din activitatea lor ilegală.

Șapte escroci, acuzați de înșelăciune în complicitate, au fost reținuți la cazarmă în așteptarea procesului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Programele de repatriere, o farsă sinistră, felii de oportunitate pentru ”băieții deștepți”

Roma, ce sume se adună în Fontana di Trevi, simbol de frumusețe, atracție pentru milioane de turiști anual