in

Un politician italian cere închiderea rețelei TikTok, din cauza unui fenomen extrem de periculos care face ravagii printre tineri

Un fenomen extrem de periculos face ravagii în Italia, unde tinerii se filmează cum se aruncă în fața mașinilor, apoi postează înregistrarea pe TikTok. Un politician cere închiderea rețelei în această țară.

Adolescenți care sfidează moartea și se aruncă în fața mașinilor aflate în mers, pentru a posta apoi clipul pe TikTok provocându-i și pe alții să facă la fel reprezintă cea mai recentă nebunie a tinerilor din Italia, scrie La Stampa.

Cazurile au fost sesizate de jurnalistul și consilierul regional din Napoli, Francesco Emilio Borelli.

”O nebunie pe Tik Tok, o rețea socială care trebuie închisă”, scrie acesta într-o postare cu o înregistrare care nu lasă loc de nicio interpretare.

”Acest videoclip este o nebunie, puteți vedea clar ce fac acești tineri, așa pot să moară. A fost publicat pe TikTok, o rețea socială care ar trebui să se închidă imediat. Am sesizat poliția, acum sper să intervină”, a declarat consilierul italian.

”Își riscă viața, trebuie făcut ceva. Acest joc nebunesc sfidează moartea, nu am cuvinte”, a mai spus politicianul din Napoli.

VIDEO AICI

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Milano, doi români, hoți de buzunare, se filmau în timpul furturilor, arestați de carabinieri

Bătuți cu biciul, torturați, electrocutați: poliția de frontieră română acuzată de VIOLENȚE împotriva migranților