in

Milano, doi români, hoți de buzunare, se filmau în timpul furturilor, arestați de carabinieri

Doi români, hoți de buzunare, care aveau obiceiul de a se filma în timpul furturilor, au fost arestați de către poliția din Milano, Italia. Deși tineri, cei doi erau infractori cunoscuți de forțele. Prinși de polițiștii italieni, unul dintre români a încercat să scape de un card furat.

Doi români, în vârstă de 25 și 28 de ani, au fost arestați în cursul zilei de luni în Milano. Alerta a fost dată de managerul unui centru comercial din oraș, care a anunțat poliția că doi bărbați au încercat de mai multe ori să cumpere bunuri folosind un card de credit ale cărui tranzacții erau ferm refuzate de către sistemul electronic.

Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la fața locului și, pretinzând că fac o verificare de rutina, i-au abordat pe cei doi români. Potrivit observatornews.ro, care citează presa italiană, unul dintre ei a avut imediat o atitudine violentă. Cu o mișcare bruscă, tânărul de 25 de ani a încercat să scape de un card de credit, același cu care încercase să cumpere un telefon de 1.200 de euro.

Românii nu doar că furau din genți și buzunare, la metrou, dar obișnuiau și să filmeze operațiunea.

În urma investigațiilor s-a stabilit că respectivul card aparținea unei femei care, cu doar o oră înainte, solicitase băncii să îl blocheze, după ce a fost furată. Asupra românului a fost găsită și suma de 1.165 de euro în cash, retrasă cu același card sustras.

Bărbații, ambii cu cazier penal, au fost arestați și urmează să ajungă în fața judecătorilor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Reggio Calabria, o româncă își prezintă candidatura: „Am decis să fac să se audă vocea nu numai a românilor…”

Un politician italian cere închiderea rețelei TikTok, din cauza unui fenomen extrem de periculos care face ravagii printre tineri