in

Reggio Calabria, o româncă își prezintă candidatura: „Am decis să fac să se audă vocea nu numai a românilor…”

Președinta asociației românești din Reggio, Iancu Mura Ana, se prezintă la aceste alegeri locale, pe o listă care îl susține de actualul primar PD. Iată mesajul ei pentru alegători, publicat de strettoweb.com:

Iancu Mura Ana: „Am decis să fac să se audă vocea nu numai a românilor, care sunt acum în Reggio Calabria, au un loc de muncă, o dragoste, o familie, copii născuți în Italia, dar mai presus de toate să duc mai departe programul de coeziune sociale și culturale pe care le-am introdus în programul primarului Falcomatà „

„În sfârșit, în Reggio Calabria, străinii nu mai sunt atât de mult străini! Eu sunt Iancu Mura Ana – scrie ea într-un comunicat – româncă, președinta asociației românilor din Reggio din comunitatea din via Aschenez și am decis să fac să se audă vocea nu doar a românilor, care sunt acum angajați în Reggio Calabria, au un loc de muncă, o dragoste, o familie, copii născuți în Italia, dar mai presus de toate să ducem mai departe programul de coeziune socială și culturală pe care l-am inclus în programul primarului Giuseppe Falcomatà, în special în lista Reset în care am ales să aplic pentru reînnoirea Consiliului Municipal din 20-21 septembrie.

Cei care nu cunosc oboseala muncii, jignirile rasiștilor, marginalizarea celor care „îi ajută acasă la ei” nu cunosc – continuă el – vocea lui Hristos care pentru noi nu este doar un ghid moral, ci întotdeauna ne susține în momentele de dificultate.

Vrem să ajutăm să readucem acest oraș la frumusețe și bunătate, chiar și în relațiile dintre oameni.

Suntem mulți și majoritatea acestui oraș este alcătuit din oameni decenți, oameni cărora nu le-ar plăcea decât binele, oameni care au fost primiți și care astăzi își propun propriile idei și speranțe.

Acesta este motivul pentru care nu mi-a fost greu să aleg pe ce parte să fiu!

Mereu de aceeași parte, de partea care îi vede pe toți ca pe frați și surori, alături de oameni care luptă nu pentru un fotoliu, ci pentru binele orașului și al locuitorilor, fără distincție de sex, rasă sau religie. Doar binele orașului, doar serviciul pe care toată lumea îl poate oferi pentru binele orașului ”, conchide ea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
vaccinul coreea de sud

Coreea de Sud vrea să testeze în România un tratament anti-COVID-19. Când va fi produs vaccinul românesc?

Milano, doi români, hoți de buzunare, se filmau în timpul furturilor, arestați de carabinieri