in

Un primar italian a răbufnit la adresa locuitorilor care nu respectă regulile: ”Acum i-a apucat pe toți alergatul? Ce v-a apucat?”

Gianfilippo Bancheri, primarul comunei Delia, din provincia Caltanissetta, Sicilia, a postat un clip pe Facebook în care a răbufnit la adresa locuitorilor care nu respectă recomandările autorităţilor de a sta în case pentru a limista răspândirea noului coronavirus.

„Cum va fi totul bine dacă noi continuăm să ieșim zi de zi la cumpărături când cumpărăturile ar trebui făcute o dată la 10 zile?

Cum va fi totul bine dacă mulți dintre voi ieșiți în fiecare zi să vă luați țigări? Bine, ai acest viciu, cumperi mai multe pachete odată și le ții acasă. Nu ieși zilnic să-ți iei țigări.

Cum va fi totul bine dacă toată lumea se duce în fiecare zi la benzinărie? La ce-ți trebuie benzină dacă stai toată ziua acasă?

Cum va fi totul bine dacă multe persoane mă întreabă acum dacă pot alerga pe afară pentru că sunt stresați? Oameni buni, eu alerg de 20 de ani. Și aici, în Delia, suntem 20 de persoane în total care alergăm. Acum i-a apucat pe toți alergatul prin Delia? Toți vor să alerge? Dar unde vă duceți voi să alergați când ultima dată ați făcut-o în școala primară?

Ce v-a apucat?”, sunt câteva dintre declaraţiile primarului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Iată video:

Raluca Turcan: «Ne luptăm în aceste zile cu răutatea multor semeni la adresa celor întorşi din străinătate»

În plină pandemie, 16 români din Italia s-au adunat la o petrecere, au fost raportați autorităților de către vecini