in

În plină pandemie, 16 români din Italia s-au adunat la o petrecere, au fost raportați autorităților de către vecini

16 români din Italia au fost raportați autorităților după ce s-au strâns la o petrecere într-un apartament, în ciuda restricțiilor impuse pentru evitarea răspândirii coronavirusului. S-a întâmplat în comuna Delia, din provincia siciliană Caltanissetta, acolo unde, în urmă cu câteva zile, primarul a avut o ieșire nervoasă (CITIȚI AICI) după ce mai mulți tineri au fost prinși jucând Monopoli într-un garaj.

Controalele din ce în ce mai stricte ale carabinierilor, în Italia, nu par să-i sperie pe cei care, din diverse motive, continuă să iasă din case sau să se adune în grupuri. Este și cazul mai multor români – 16 la număr – între care și patru copii, care s-au strâns într-un apartament, ca să sărbătorească o zi de naștere.

Potrivit presei italiene, citate de observator.tv, cei 16 români au fost prinși de carabinieri, după ce au fost raportați de vecini.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Un primar italian a răbufnit la adresa locuitorilor care nu respectă regulile: ”Acum i-a apucat pe toți alergatul? Ce v-a apucat?”

Român rămas fără casă și loc de muncă la Roma: ”De două zile stau pe stradă. Nu am unde să stau, nu am cu ce să mă întorc acasă”