Menu
in

Veneto, ajutor între 3.500 și 8.000 euro pentru cei care renunță la mașina veche pentru una nouă, cu impact redus asupra mediului

Regiunea Veneto promovează stimulente importante pentru cei care vor să renunțe la vechea mașină și să o înlocuiască cu un vehicul cu impact redus asupra mediului. 

O contribuție substanțială care vizează modernizarea flotei de vehicule: cu rezoluția nr. 491 din 23 aprilie 2021, Consiliul regional a aprobat, de fapt, o nouă cerere de 5 milioane de euro, datorită căreia va fi posibil să se obțină o contribuție de la 3.500 până la 8.000 Euro, utilă pentru achiziționarea unui nou vehicul cu impact scăzut asupra mediului, după ce ați abandonat o mașină foarte poluantă cu benzină până la Euro 4 sau motorină până la Euro 5.

Pentru a accesa această oportunitate, trebuie mai întâi să vă prezentați cererea prin procedura online cel târziu până la data limită de marți, 15 iunie 2021, ora 12:00.

În acest moment, se va întocmi un clasament al subiecților admiși la a doua fază a apelului, care constă în a face cunoscută cererea lor de contribuție: această operațiune se va desfășura începând cu ora 10:00 de pe 15 iulie până la ora 12:00 pe 30 septembrie, raportând codul unic al cererii prezent în clasament. Doar cei care fac parte din ultima listă sumară vor putea accesa bonusul prevăzut pentru Veneto, detaliat individual de pe pagina dedicată a site-ului oficial al regiunii, scrie trevisotoday.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version