in

Verona, se îmbrăca provocator în fața pensionarului pe care îl îngrijea, apoi îl făcea “bătrân scârbos”, condamnată la închisoare

O ”badante” româncă din Italia a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru modul în care l-a tratat pe bătrânul de care ar fi trebuit să aibă grijă.

Românca de 60 de ani a fost condamnată de tribunalul din Verona după ce, scrie stirileprotv.ro, l-ar fi torturat şi privat de mâncare pe bătrânul de care trebuia să aibă grijă, forţându-l astfel să îi lase casa prin testament. Terorizat, omul a dezvăluit totul abia la 3 luni după ce îngrijitoarea a fost înlocuită.

În faţa magistraţilor, s-a aflat însă şi că românca stătea în casă în ţinute provocatoare, iar când italianul îi făcea avansuri, îl lovea şi îl înjura, făcându-l “bătrân scârbos”. De asemenea, vârstnicul ar mai fi avut conflicte şi cu alte badante în trecut, tot din cauza comportamentului său.

Magistraţii i-au dat însă câştig de cauză italianului, astfel că testamentul a fost anulat, iar românca, condamnată la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Brescia, bătrână de 92 de ani, lasă moștenire casa și banii unei românce, după ce a fost abandonată de rude la azil

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ai pierdut documentele de călătorie? Poți cere acte temporare de la ORICE REPREZENTANȚĂ A UNUI STAT AL UE

Motivul incredibil pentru care o fabrică din Timișoara s-a închis: angajaţii au furat matriţe Lamborghini în valoare de 200.000 euro