in

Viața de coșmar a unei fotomodele la Milano: petreceri cu droguri, bătăi, ”obligații” de a avea relații cu alți bărbați, persecuție continuă

Știri ItaliaViața de coșmar a unei fotomodele la Milano: Fata a sosit anul trecut din Brazilia, la vârsta de 21 de ani: visa la o carieră în modă și a crezut în promisiunile unui PR milanez de 42 de ani, care i-a devenit partener. Apoi petrecerile, bătăile, relațiile cu alți bărbați și persecuția continuă.

Fotomodelul brazilian, acum în vârstă de 22 de ani, a mai povestit că a consumat droguri și medicamente pe care i le-a dat fostul ei iubit, scrie Corriere della Sera.

Viața de coșmar a unei fotomodele la Milano

În martie 2021 a sosit la Milano. Câteva săptămâni mai târziu, totul a început, dar în această vară, a fugit din oraș, mai bine zis din Italia. Vinerea trecută, după cum a relatat Corriere, avocatul ei a depus o plângere la procuratură.

”Nu l-am denunțat mai devreme de frică. Acel om a repetat că dacă mă decid să vorbesc cu cineva, mă va ucide. Apoi îmi va distruge familia. Iar în cazul în care aș fi dispărut și aș fi fugit, a jurat că va trimite pe cineva să mă găsească”.

În plângere, tânăra enumeră petreceri cu droguri și sex, bătăi, „obligații” de a avea relații cu alți bărbați care uneori plăteau, alteori nu. Enumeră amenințări, răni la nas de la atâta cocaină, agresiuni. Dosarul, începând de ieri, se află în atenția procurorului pentru anchetă.

Obligată să se prostitueze și să se drogheze

”La început aducea oameni acasă și, spunându-mi mereu de a fi deschisă la orice fel de experiență, după cantități copioase de cocaină, ajungeam cu toții în dormitor, pentru ore. Apoi au fost vremurile când, da, am fost plătit pentru sex.

Bani I-am dat până la ultimul bănuț: 15.000 de euro. Sunt bani blestemați, iar persoana care i-a primit nu eram eu, ci o transfigurare a mea”.

”Nu mi se întâmplase niciodată până atunci. A început să se drogheze, chiar în fața mea, și de atunci mi-a spus doar că dacă îl urmez mă voi simți mai bine, că viața mea va fi mai ușoară… Dar astăzi nu mai iau droguri. Nimic. Nu am avut o dependență: am luat droguri la insistențele și la cererea lui”.

”Eram total subjugată”

Încerc să-mi iau viața înapoi. Să mă concentrez asupra mea, să mă întorc la rutina pe care o aveam înainte de toate acestea. Am început să studiez la o universitate online, pentru a obține într-o zi o diplomă în marketing, voi avea nevoie de ea când nu voi mai fi model…

Dar încă mă chinui să dorm, sufăr de anxietate, anxietate perpetuă. Anxietate și teroare… Am trăit un timp nesfârșit fără să-mi dau seama ce se întâmplă…. Mi-a administrat benzedrină. Mi-a vorbit de nopți întregi de relații sexuale de care nu-mi amintesc nimic… Sunt plină de rușine, de vinovăție.

Imediat ce mă vor audia la procuratură, îi voi explica magistratului că de foarte, foarte mult timp, și de aceea nu am căutat un avocat înainte și nici nu am plecat din acea casă, mi-a fost rușine…. Îmi era rușine și credeam, poate eram profund convinsă, că eu eram singura responsabilă pentru că el, priceput în manipularea psihologică, m-a făcut să cred asta…

Eram total subjugată, eram complet înstrăinat de realitate…. Apoi, mai există și problema videoclipurilor private. M-a filmat în timp ce aveam relații. Erau o armă, sau mai degrabă încă mai sunt: de mai multe ori, a spus că le va trimite mamei mele în Brazilia sau că le va face să circule în lumea mea profesională.

Sunt conștientă de un lucru: că această armă din videoclipuri, el o folosise deja cu o prietenă anterioară”.

sursa: Corriere della Sera

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Un român a ocupat abuziv o casă la Giugliano și a atacat-o pe proprietară: arestat de carabinieri

Șapte nave de război rusești în largul coastei Siciliei: ce se întâmplă lângă Italia