Menu
in

Zelensky îi dă replica lui Draghi: „Data viitoare mut programul bombelor”

Mario Draghi a mers în Parlament în această dimineață pentru a raporta despre războiul din Ucraina, dar discursul său l-a făcut pe Zelensky să fie ironic

Mario Draghi a vorbit despre Zelensky

„Ieri am participat la un Consiliu European extraordinar, la care a participat și președintele Zelensky. Conexiunea cu președintele ucrainean a fost un moment cu adevărat dramatic.

Este ascuns undeva la Kiev. El a spus că rămâne fără timp, că Ucraina rămâne fără timp, că el și familia lui sunt ținta forțelor de invazie ruse. A fost un moment dramatic care a lovit toți participanții la Consiliul European”, a spus premierul italian.

Invazie în Ucraina, Draghi: „Italia are pregătiți 3.400 de militari”

Nu a reușit să ia legătura la ora stabilită

Draghi ar fi trebuit să vorbească cu Zelensky în această dimineață, dar apoi, la ora stabilită, nu a reușit să ia legătura cu el. Draghi a menționat acest lucru în discursul său din Cameră. În ciuda bombelor, știrea cu declarația premierului italian ajunge chiar în Ucraina. Știrea a dezlănțuit ironia lui Zelensky, care a explicat apoi motivul pentru care nu a răspuns la telefon, printr-un Tweet.

Stare de alertă în Italia, tricoul lui Salvini cu Putin revine în actualitate

Replica lui Zelensky

Zelenski i-a dat replica lui Draghi, cu un Tweet nu tocmai prietenos:

«Azi dimineață la 10.30 [ora 9.30 italiană] au avut loc lupte intense în Černihiv, Hostomel și Melitopol. Au murit oameni. Data viitoare voi încerca să schimb agenda războiului pentru a vorbi cu Mario Draghi la o oră precisă. Între timp, Ucraina continuă să lupte pentru poporul său”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]
Exit mobile version