in ,

Apelul disperat al unei românce din Florența: ”Orice mic ajutor este o rază de soare în această realitate sumbră și întunecată”

Vin astazi in fata voastra cu o povestire, este realitatea mea de trei ani incoace! Este o realitate dura si nemiloasa, din ce in ce mai des intalnita in jurul nostru, dar pe care ne place sa o ignoram, mai ales cand nu suntem direct interesati!

Este realitatea sotului meu, Radu Huchiu, este lupta lui impotriva cancerului care l-a atins acum 3 ani, si este o lupta crancena si pentru el si pentru noi cei care ii suntem alaturi! Acum 3 ani i-a fost diagnosticat un cancer la colon, operat, cu recidiva imediata a bolii si cu o perioada lunga de 3 ani de citostatice, pe diferite formule si cu efecte colaterale devastante asupra organismului! Totul avea loc la Firenze, unde locuim in prezent, pana cand ni sa spus sa ne indreptam spre Milano pentru o sansa de supravietuire!

Acum au inceput si problemele, terapiile fiind saptamanal de unde si cheltuielile de transport si cazare au crescut! Boala avanseaza netinand cont de toti cei pe care ii priveaza de o viata senina si linistita inconjurata de dragoste si fericire!

Apelez la spiritul umanitar al tuturor celor care ne cunosc si nu numai si va cer ajutor intr-o situatie deja complicata din punct de vedere emotional, orice mic ajutor este o raza de soare in aceasta realitate sumbra si intunecata!

Va multumim pentru intelegere si pentru sustinere sperand intr-un viitor bun plin de speranta!

Ștefania Știrbu


POSTE PAY
4023600666064250
Codice Fiscale 
STRVNC83A45Z129O

Cont in euro :
IBAN 
IT31N0760102800001030024598
Codice BIC/SWIFT: BPPIITRRXXX
TITULAR: VERONICA STEFANIA STIRBU

Cont in lei :
IBAN
RO72BRDE170SV41861101700
SWIFT: BRDEROBU
TITULAR: ANDREIA IONELA STIRBU

Nicoleta Amariței, candidată la Piombino pentru un loc în consiliul local: ”Candidez pentru bunăstarea și liniștea noastră”

Pontestura, român deghizat în carabinier, furt de bijuterii printr-o metodă originală