in

Pontestura, român deghizat în carabinier, furt de bijuterii printr-o metodă originală

Un tânăr de 25 de ani s-a deghizat în carabinier şi a dat lovitură ca-n filme la o bijuterie din Pontestura. Românul a mers la o locuinţă care fusese jefuită în trecut, de unde a reuşit să fure bijuterii, pietre preţioase şi alte obiecte de valoare. Tânărul, îmbrăcat în carabinier, le-a spus proprietarilor că are informaţii în legătură cu jaful şi trebuie să verifice bijuteriile care nu fuseseră furate în jaful anterior.

O locuinţă din Pontestura, Italia, a fost jefuită cu ceva timp în urmă, iar hoţii au furat bijuterii şi obiecte de valoare, însă hoţii nu au apucat să fure tot, plecând doar cu o parte din pradă. Jaful a fost raportat la poliţie, iar o anchetă a fost deschisă, scrie presa italiană, citată de observator.tv.

La locuinţa respectivă, s-a prezentat în cursul zilei un carabinier, care a precizat că are informaţii în legătură cu autorii jafului, însă trebuie să verifice bijuteriile rămase nefurate. Proprietarii i-au oferit acces la bijuterii. O decizie pe care urmau să o regrete, pentru că falsul carabinier le-a furat oamenilor încă o parte din bijuterii, apoi a plecat liniştit, spunând că va reveni.

Când şi-au dat seama că au fost jefuiţi din nou, proprietarii au chemat adevăraţii carabinieri, care le-au arătat o serie de fotografii cu posibilii făptaşi. Ei l-au recunoscut pe românul de 25 de ani ca fiind autorul furtului. El a fost dat în urmărire, fiind căutat în acest moment de autorităţile italiene.

Carabinierii fac recursul la rândul lor, astfel încât oamenii să nu se deschidă persoanelor necunoscute, cu atât mai puțin operatorilor falși ai poliției și să apeleze, în cazuri îndoielnice, la 112.

Asti, româncă de 63 de ani, jefuită la autocar de toată agoniseala din Italia de falși carabinieri

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Apelul disperat al unei românce din Florența: ”Orice mic ajutor este o rază de soare în această realitate sumbră și întunecată”

Filtre şi patrule în toată regiunea Napoli, o româncă, decăzută din drepturile părintești, și-a răpit copilul