in

Asti, româncă de 63 de ani, jefuită la autocar de toată agoniseala din Italia de falși carabinieri

O româncă a fost jefuită de doi escroci la Asti, în timp ce aștepta autocarul pentru România, scrie La Stampa. Femeia avea biletul în mână, era gata să plece. Aproape 20 de ore cu autocarul care ar fi dus-o la București, să-și reîmbrățișeze familia.

Se trezise în zori și s-a dus în piazza Palio. Românca de 63 de ani, care de ani de zile trăiește în provincia Asti, urma să plece în lunga și mult așteptata călătorie cu autocarul. Cu valize și alte bagaje, cadouri pentru toți și bani. Era gata de mai multe zile pentru acel voiaj.

În timp ce aștepta autocarul, de ea s-au apropiat doi bărbați care s-au prezentat a fi carabinieri specializați în antiterorism. I-au spus că trebuie să fie percheziționată. O minciună care a costat-o scump pe femeie. Aceasta i-a crezut pe cei doi și i-a urmat pe o străduță din apropiere.

Erau escroci, probabil conaționali. Au pus în scenă o falsă percheziție. Știau că cei care se întorc în România duc întotdeauna bani. Și ea avea, circa 2.500 de euro în numerar, închiși într-o gentuță. I-au distras atenția și unul dintre ei a reușit să-și bage sub geacă toți banii munciți de femeie. Apoi au plecat, în fugă.

Femeia și-a dat seama că a fost înșelată și jefuită și a telefonat centralei operative a carabinierilor din Asti, care au demarat căutări pentru găsirea celor doi autori ai furtului calificat. Femeia, cu lacrimi în ochi, și-a anulat călătoria.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Colinde românești la Roma, grupuri artistice românești au adus în fața publicului datinile noastre

Cadou emoționant! Un român de etnie romă a pictat o icoană pentru Poliția din Bari: «Mi-ați salvat viața»