in

Filtre şi patrule în toată regiunea Napoli, o româncă, decăzută din drepturile părintești, și-a răpit copilul

Autotităţile din Napoli, Italia, au instituit numeroase filtre la intrările şi ieşirile din oraş, după ce o româncă, mama unui băieţel de 2 ani, l-a răpit pe copil din casa familială în care fusese cazat de Protecţia Copilului. Mama româncă fusese declarată inaptă de a-şi creşte băieţelul şi decăzută din drepturile părinteşti. Autorităţile nu precizează motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Poliția Compagnia di Sorrento, coordonată de căpitanul Marco La Rovere, informează că autorităţile au demarat toate procedurile de identificare a locaţiei copilului, instituind numeroase filtre şi patrule în toată regiunea Napoli.

Potrivit informațiilor preliminare, copilul ar fi dispărut ieri dimineață, după ce a fost vizitat mamă, care fusese condamnată și privată de autoritatea părintească, din care fusese recent decăzută de o dispoziție a instanței.

Femeia, profitând de un moment de neatenţie a îngrijitorilor, în timpul unei întâlniri programate, a răpit copilul fără ca cineva să-și dea seama ce se întâmplă. Îngrijitorii au dat alarma, când au observat că băieţelul a dispărut.

Principala bănuială a anchetatorilot este că românca ori este deja în România, ori va încerca să plece din Italia cât mai repede. Din acest motiv, chiar dacă se crede că femeia folosește un vehicul privat, stațiile de cale ferată și aeroporturile regionale sunt, de asemenea, monitorizate.

Florența, româncă decăzută din drepturile părintești și-a răpit copilul din spital, dată în urmărire de autoritățile italiene

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pontestura, român deghizat în carabinier, furt de bijuterii printr-o metodă originală

Roma, expoziție de artă contemporană a unor artiști români afirmați: ”Pe muchie de cuțit”