in

Căutați în România, prinși în Italia. Doi infractori periculoși au ajuns după gratii la Chatillon

Doi infractori români au fost arestați la Chatillon (Valle d’Aosta) de către echipa mobilă din Aosta, fiind căutați pentru sechestru de persoană, lovire și tâlhărie calificată, infracțiuni comise în România.

Gheorghe Grigoras, în vârstă de 24 de ani, și Marian Vasilică Grigoras, în vârstă de 35 de ani, au ajuns în cătușe.

George, “super poliţist” român în Sardinia: a prins 280 de fugari într-un an

„La 25 ianuarie – se spune într-un comunicat al poliției din Aosta – cei doi au sechestrat un concetățean în Cordun, în județul Neamț, l-au ținut închis și supus amenințărilor și bătăilor în scopul jafului; l-au torturat cu un obiect fierbinte din metal și l-au rănit grav. Tribunalul din Roman a emis mandat de arestare preventivă, extinzând mandatul de arestare la nivel internațional „, scrie www.valledaostaglocal.it.

Anchetatorii Serviciului de Investigații Criminale din Neamț au furnizat, așadar, informațiile necesare „tuturor organelor de poliție europene, care le-au permis anchetatorilor echipei mobile Aosta să urmărească și să-i captureze pe cei doi fugari la Chatillon”.

„Operațiunea comună a anchetatorilor italieni și români – conchide nota – a fost realizată în sinergie de Centrul internațional de cooperare polițienească din România și organismul italian colateral, adoptând strategii operaționale convenite în cadrul Task Force-ului bilateral privind cercetarea și capturarea fugarilor” .

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
dan Bittman

Dan Bittman: «Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Nu vreau să mai trăiesc în condițiile astea degradante»

La Spezia, româncă de 49 de ani găsită înecată într-un canal, rămăsese șomeră de puțin timp