in

La Spezia, româncă de 49 de ani găsită înecată într-un canal, rămăsese șomeră de puțin timp

A fost descoperită de rezidenți plutind în apă, într-un canal din apropiere de pista de biciclete în localitatea Luni din provincia La Spezia.

Din păcate, femeia de 49 de ani, de origine română, murise deja în momentul primului ajutor.

O moarte pe care anchetatorii care s-au deplasat la fața locului seara trecută (duminică 28 martie) în jurul orei 20:00 o investighează, chiar dacă se pare că ar fi exclusă atât o cauză violentă, cât și un gest extrem.

Nivelul apei în care a fost găsită nu depășește un metru înălțime și ipoteza unui înec voluntar ar părea dificil de acceptat. Purta haine de gimnastică și poate că i s-a făcut rău brusc înainte de a aluneca de pe mal, scrie La Nazione.

Oroare la Salerno, îngrijitoare ucisă de fiul bătrânei asistate, a înecat-o în cadă

La fața locului s-a deplasat și primarul din Luni, Alessandro Silvestri, alături de magistratul de serviciu. Carabinierii au decshis o anchetă.

Femeia, rezidentă la Luni, lucrase ca badantă la un cuplu în vârstă din localitate, doi bătrâni care au murit la scurt timp unul de altul.

Și acest lucru ar putea sugera o situație emoțională deosebit de delicată, mai scrie La Nazione.

Rucsacul femeii a fost găsit la aproximativ o sută de metri de corp, poate purtat de curent. În vecinătate există mai multe case, dar nimeni nu a auzit cereri de ajutor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Căutați în România, prinși în Italia. Doi infractori periculoși au ajuns după gratii la Chatillon

patronul protv

A murit patronul PRO TV. Miliardarul ceh şi-a pierdut viaţa într-un accident de elicopter în Alaska. Deţinea mai multe afaceri în România