in

Oroare la Salerno, îngrijitoare ucisă de fiul bătrânei asistate, a înecat-o în cadă

S-a îndrăgostit de ea și, fiind refuzat, a înecat-o în cadă.

Snejana Bunaclea, o îngrijitoare moldoveancă în vârstă de 43 de ani, găsită moartă în cadă, într-o casă din Altavilla Silentina (Salerno), a fost ucisă.

De câteva luni avea grijă de o doamnă în vârstă. În dimineața de 7 decembrie, carabinierii Comandamentului Provincial din Salerno și ai Companiei Eboli l-au arestat pe Gerardo Cappetta, în vârstă de 50 de ani, fără cazier, fiul bătrânei îngrijite de moldoveancă.

Bărbatul, pentru a ocoli ancheta, declarase că victima avea probleme de sănătate.

Bărbatul de cincizeci de ani locuia cu mama sa

În urma investigațiilor, s-a constatat că tânărul de 50 de ani, care locuia în apartament cu mama sa. În timpul conviețuirii sub același acoperiș, în timp ce victima avea grijă de mama sa în vârstă, bărbatul de 50 de ani s-ar fi îndrăgostit de ea, dar sentimentul nu era reciproc. Astfel a luat decizia să o ucidă.

Crima a avut loc în 5 martie, dar abia acum s-a aflat adevărul și italianul a fost arestat. O întâlnire la cină între arestat și victimă a declanșat cearta – în ipoteza anchetatorilor – la sfârșitul căreia Cappetta ar fi ucis-o pe femeie în baia de la primul etaj al casei în care locuiau amândoi.

Îngrijitoarea moldoveancă ar fi fost atacată în timp ce se spăla, luată prin surprindere. Bărbatul ar fi înecat-o, ținându-i capul pe fundul căzii pline cu apă. Apoi, după ce a modificat locul crimei pentru a simula un accident, el a alertat salvarea.

Testele de laborator efectuate de carabinierii RIS la Roma și declarațiile unor martori cheie, au evidențiat neconcordanțele versiunii oferite inițial de bărbat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]

Italia, furtuni de zăpadă și pecipitații abundente, două persoane au murit

Invitație la Concertul de Crăciun “Tradiții prin ochi de copii” 2020