in

Dan Bittman: «Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Nu vreau să mai trăiesc în condițiile astea degradante»

Dan Bittman a răbufnit din nou. Cunoscutul solist al trupei „Holograf” se declară extrem de furios din cauza noilor restricții adoptate de autoriţăţile din România.

Fostul prezentator de televiziune consideră că oamenii sunt mințiți și manipulați, dar cu toate astea s-a supus legii și a respectat purtarea măștii de protecție și distanțarea socială împotriva răspândirii virusului.

”Mă bucur că sunt națiuni care au început să se trezează, ne-am lăsat mințiți, manipulați. Eu am jucat acest joc de un an de zile în condițiile legi, când mi s-a zis să pun mască, am pus mască, dar când văd că niște oameni se cred mai deștepți decât mine…încearcă să mă prostească pe față, nu cred că e cazul să mai stăm la discuții”, a spus el la Xtra Night Show.

Solistul de la Holograf consideră că foarte multe dintre regulile impuse de către autoritățile române sunt absurde, cerându-i Guvernului să renunțe la aceste restricții care, din punctul său de vedere, nu au ajutat cu nimic situația României, țara noastră aflându-se, în acest moment, într-o stare mai nefavorabilă decât cea din 2020.

„Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI. Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ce risipă!!! Sute de sticle de vin de lux, „pierdute”de un șofer român la o manevră cu TIR-ul

Căutați în România, prinși în Italia. Doi infractori periculoși au ajuns după gratii la Chatillon