in

Cosmin Tarai, un antreprenor român din Verona, și-a anunțat candidatura la consiliul local al Primăriei. ”Iată ce mă recomandă”

Cosmin Tarai, un antreprenor român din Verona, și-a anunțat candidatura la consiliul local al Primărie. ”Iată ce mă recomandă”.

Cosmin Tarai, un antreprenor român din Verona, și-a anunțat candidatura la consiliul local al primăriei. De peste 15 ani antreprenor de succes, cu activitate bogată în politica românească și italiană, Cosmin Tarai intră în bătălia politică locală, pe lista civică FAREconTOSI.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Cosmin Tarai enumeră motivele pentru care alegătorii ar trebui să-l voteze și răspunde unor întrebări pe care le consideră importante pentru orice candidat.

”Un candidat trebuie să se prezinte în fața alegătorului, cu ceea ce a făcut, nu doar cu ce și-ar dori să facă”, ține el să precizeze chiar de la începutul postării.

Cosmin Tarai, un antreprenor român din Verona, și-a anunțat candidatura

Iată postarea integrală:

Dragi prieteni, vă anunț că sunt candidat în Consiliul Comunal din Verona în lista civică #FAREconTOSI. Din punctul meu de vedere, un candidat trebuie să se prezinte în fața alegătorului, cu ceea ce a făcut, nu doar cu ce și-ar dori să facă.

Profilul unui candidat credibil ar trebui să se bazeze pe anumite considerente concrete cum ar fi:

1. Ce te recomandă?

2. Cu ce te ocupi?

3. Ce ai făcut concret de-a lungul timpului benefic pentru cetățenii din comunitatea în care trăiești ?

Cu orgoliu o să răspund pe rând la fiecare întrebare:

1. Ce mă recomandă: experiență antreprenorială; abilitatea de comunicare și de relaționare; gândire analitică în ceea ce privește înțelegerea anumitor probleme și propunerea soluțiilor spre rezolvare; competențe de organizare și planificare; creativitate; optimism; loialitate; seriozitate; – etc.

2. Cu ce mă ocup: antreprenor de 15 ani în domeniul forței de muncă (Agenție de muncă); consultanță în domeniul contractelor de servicii între firme și contractelor colective naționale de muncă pentru angajați; consultanță și asistență fiscală (CAF); – etc.

3. Ce am făcut concret de-a lungul timpului benefic pentru cetățenii din comunitatea în care trăiesc:

  • am creat locuri de muncă prin intermediul activității pe care o desfășor;
  • am ajutat pe cei cu probleme la locul de munca să înțeleagă daca le este respectat contractul de munca și plata salariului conform contractului colectiv national de lucru (CCNL);
  • am inițiat pentru comunitatea de Români din Verona deschiderea unui oficiu consular în regiunea Veneto și am primit aviz pozitiv din partea statului roman, vezi Oficiu Consular în Veneto;
  • în ultimi 5 ani, am fost un important punct de referință în Primăria din Verona, din partea grupului “consiliar” Fare Verona, pentru toate comunitățile de străini din oraș,răspunzând pozitiv la toate problemele care mi-au fost propuse spre rezolvare;
  • am participat la numeroase conferințe de presa din cadrul Primăriei din Verona, apărând cu orgoliu drepturile cetățenilor străini integrați și de buna credință;
  • am participat la toate evenimentele la care am fost invitat de către comunitățile de străini, având onoarea ani la rând să fiu și Președintele Juriului “ African Fashion Show Verona”;

Politica poate fi benefica pentru cetățeni, daca rămâi cetățean, iar prin intermediul politicii, propui spre rezolvare problemele reale ale cetățenilor. Acest lucru, implică seriozitate și nu promisiuni nefondate, și aici mă întorc la ce am spus mai sus: ce te recomandă? ce ai făcut de-a lungul timpului tu că cetaean? ce experiențe concrete ai? ai reușit să capeți încrederea oamenilor prin ceva anume?

Vedeți de ce oamenii își pierd încrederea în cei care îi reprezintă politic în anumite instituții ale statului!…din cauza că se lasă păcăliți de aparente și promisiuni fară sens. Eu, având o activitate antreprenoriala, cunosc legile statului, iar daca reușești să administrezi o firma cu mulți angajați, cu siguranță ai și experiență necesara pentru a raspunde problemelor cotidiene ale cetățenilor.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și implicare! DOAR UNITI SUNTEM O FORȚĂ!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]
agricultura italia

Italia, lipsă acută de muncitori în agricultură: ”Preferă să rămână în țările lor de origine”

stalking

Italia, două românce, mamă și fiică, hărțuite de mai bine de un an de un conațional, carabinierii l-au reținut pe bărbat