in

Joc și voie bună la Castel Golffredo, cu artiști din România, eveniment organizat de asociația ”Cactus”, la festivalul multietnic

Joc și voie bună la Castel Golffredo, cu artiști din România, eveniment organizat de asociația ”Cactus”, la festivalul multietnic.

Festivalul tradițional multicultural ”Melting Pot” de la Castel Golffredo, provincia Mantova, ajuns la cea de-a treisprezecea ediție, a revenit duminică, 10 iulie.

Ca și anul trecut, asociația Cactus i-a invitat pe români să petreacă o zi în Parcul La Fontanella din Castel Goffredo, unde a avut ca invitați artiști din România.

Români în Italia: ”Purtați IE cu mândrie”, cea de-a X-a ediție al evenimentului a fost sărbătorită la Aprilia

Joc și voie bună la Castel Golffredo

Artista Diana Mitrea a fost invitată la evenimetul realizat de asociația multiculturală Cactus care în fiecare an adună artiști din toate colțurile lumii care întrețin spectacole de dansuri și muzică tradiționale.

Interpreta româncă împreună cu colegii ei Ciprian Crăciun la clapă, Bogdan Nechifor la saxofon și George Radu la acordeon au oferit un concert fantastic românilor prezenți în public.

Diana Mitrea și-a început cariera muzicală în anul 2001 împreună cu tatăl ei Ciprian Crăciun pe care îl însoțea la evenimente.

Originară din județul Sălaj, absolventă a facultății Dimitrie Cantemir din Brasov, pasiunea și talentul pentru muzică i-au consolidat o carieră muzicală de success. Ea a mai participat și la concertul de Crăciun organizat de televiziunea italiana, Telepace.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.7]

Ce s-a întâmplat cu jumătatea dispărută a Colosseum-ului din Roma?

venit cetatenie ilegal

Italia, alți 15 români depistați că încasau bani ilegal din venitul de cetățenie, în total 89.000 de euro