in

Medic român din Italia, mesaj pentru conaţionali: „M-am vaccinat în ianuarie și nu m-am transformat în REPTILĂ”

Medicul român Florin Puflea este specialist în Terapie Intensivă în Italia şi a fost în prima linie în timpul pandemiei de coronavirus. Munceşte la Spitalul P. Pederzoli din Peschiera del Garda din Verona şi este foarte cunoscut şi apreciat în comunitatea românească din regiunea Veneto.

Îngrozit de situaţia epidemiologică din România, medicul a transmis un mesaj conanţionalilor săi, pe care îi îndeamnă să se protejeze ”pentru a nu ajunge să fie tratați în spitale”.

Mesajul său a fost transmis miercuri, în cadrul unei videoconferințe pe care ambasadorul României în Italia, George Bologan, a susținut-o cu reprezentanții mediului asociativ și ai presei de limbă română din această țară.

”Copiii noștri sunt vaccinați cu 10 vaccinuri. Dacă aveți copii, știți că în primii ani de viață, copiii sunt vaccinați obligatoriu sau ne-obligatoriu, dar se ajunge în primii doi ani de viață la 10 vaccinuri.  Avem vaccinuri care se numesc hexa-valente. În aceste injecții, copilul nostru primește șase tipuri de vaccinuri.

Situaţie critică în ţară. Înmormântări amânate, NU are cine să sape atât de multe gropi în cimitire

Cum bine știți, vârsta înaintată a oamenilor în Europa, în Italia, oamenii ajung la 80, 90 de ani. Să știți, dragii mei conaționali, că acea vârstă înaintată este datorată și faptului că prin vaccinare noi am blocat anumite boli.

În anii 50, 60 se murea de difterie. Astăzi, avem posibilitatea să evităm această boală tocmai prin vaccinare. Cine pune în dubiu vaccinul, cine pune în dubiu știința, nu sunt oameni de specialitate, sunt oameni care nu au studii medicale, nu au o cultură medicală. Sunt oameni care vă mint și vă manipulează tocmai pentru interese meschine”, a transmis doctorul.

Florin Puflea a avut un mesaj și pentru anti-vacciniști:

”Am auzit că dacă te vaccinezi și te transformi în reptilă. Eu m-am vaccinat în ianuarie și după cum vezi, nu m-am transformat într-o reptilă. Dacă mergeți în spitale nu veți vedea reptile, veți vedea oameni care trudesc pentru binele semenilor lor”, a mai punctat medicul, conform G4Media.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
medic vaccinat mort covid

Napoli, medic de familie moare de Covid: era vaccinat cu două doze

stewardese alitalia

VIDEO – Stewardesele de la Alitalia s-au dezbrăcat în piață, protest la Roma