in

Napoli, medic de familie moare de Covid: era vaccinat cu două doze

Doliu grav în Herculaneum, provincia Napoli, pentru dispariția dr. Bernardo Cozzolino: a luptat o lună în spital împotriva virusului

Doliu grav în lumea medicinei napoletane. Dr. Bernardo Cozzolino, medic de familie din Herculaneum, a fost lovit de Covid.

În ciuda faptului că era vaccinat cu o doză dublă de vaccin, Cozzolino a pierdut bătălia cu virusul după ce s-a luptat aproximativ o lună în spital.

Vestea tristă a fost dată de Dr. Paolo De Liguoro, președintele MediCoop Vesevo și coordonatorul medicilor generaliști din Herculaneum, care nu și-a ascuns toată amărăciunea pentru moartea colegului său într-o postare lungă pe social media.

Medic vaccinat mort de Covid

„Din păcate, din cauza Covid, s-a stins din viață prietenul și colegul din Herculaneum, Bernardo Cozzolino, un prieten drag al meu, un stimat și apreciat medic de familie, un om care a dat atât de mult celor mai puțini, o persoană respectabilă, un om expus.

Întotdeauna prea expus în domeniul social și care a plătit scump dragostea sa pentru profesie.

Încă o dată, MediCoop Vesevo și Vesuvian Family Medicine au uimit, plânge un coleg, care, din păcate, se adaugă pe lista tristă a medicilor morți din cauza Covid (364).

Italia, medic de 36 de ani mort de Covid: fusese vaccinat cu Johnson & Johnson

Și în rolul meu de președinte al uneia dintre cele mai mari cooperative medicale din Italia, MediCoop Vesevo și coordonator al medicilor generaliști din Herculaneum, este obligatoriu să strig cu voce tare durerea mea și a noastră, a angoasei și a îngrijorării noastre „, scrie Dr. De Liguoro.

„Suntem încă înconjurați de mulți protestatari nesăbuiți, care resping vaccinurile, care neagă existența morții de Covid.

Recunosc, am fost personal convins că această sacrificare s-a încheiat, mai ales cu doza dublă de vaccin, dar odată cu moartea lui Bernardo al nostru, care a luptat o lună în spital împotriva blestematului Covid și cu care am auzit de multe ori în ultimele zile, înainte ca situația să se precipite, avem confirmarea, dacă mai era nevoie, că și cu două doze, riscă să ne îmbolnăvim și să murim.

Nu întâmplător am început cu a treia doză și continuăm să predicăm prudență. Nimeni nu vă lasă garda jos, chiar și cu o doză dublă de vaccin: gloanțele Covid continuă să ne atingă. Războiul cu Covid este încă nu s-a terminat, iar astăzi am pierdut o bătălie și pe teren am părăsit cadavrul unuia dintre soldații noștri”, adaugă președintele MediCoop Vesevo și Coordonator al doctorilor Medicine Gene, citat de Napoli Today.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
bonus spa italia

Guvernul italian vă trimite la relaxare! Cum obţineţi un bonus SPA de 200 euro

Florin Puflea medic român Italia

Medic român din Italia, mesaj pentru conaţionali: „M-am vaccinat în ianuarie și nu m-am transformat în REPTILĂ”