in

Guvernul italian vă trimite la relaxare! Cum obţineţi un bonus SPA de 200 euro

Începând cu 8 noiembrie, toată lumea care locuiește în Italia poate solicita un bonus SPA cu 200 euro disponibili per rezident. Iată cum funcționează schema.

Într-o mișcare de a sprijini sectorul SPA, care a fost printre primele care au închis și ultimul care a redeschis pe fondul restricțiilor Covid, guvernul italian oferă acum fonduri pentru persoanele care locuiesc în țară pentru a se relaxa la centrele acreditate din Italia, scrie The Local.

Guvernul a confirmat că va lansa așa-numitul „bonus terme” începând cu 8 noiembrie, alocând până la 200 euro de persoană pentru 100% din serviciile SPA cumpărate.

Pentru a fi eligibil pentru beneficiu, trebuie să aveți peste 18 ani și să aveți rezidența legală în Italia. Nu contează ce venit aveţi. O familie de cinci adulți, de exemplu, poate solicita un bonus pe membru, ceea ce înseamnă că o gospodărie ar putea solicita cinci bonusuri în valoare de maximum 1.000 EUR.

Bologna, două românce au deschis un bordel mascat în centru de masaj. Lucrau și în lockdown

Bonusul poate fi solicitat o singură dată și, dacă nu utilizați întreaga reducere, nu se poate aloca pentru o dată ulterioară suma rămasă nefolosită.

În plus, bonusul spa nu poate fi schimbat cu bani și nu poate fi transferat către părți terțe: fiecare persoană trebuie să solicite bonusul care îi revine. În cazul în care serviciile rezervate depășesc costul de 200 de euro, persoana care va accesa serviciile va trebui să plătească surplusul.

Oricine este interesat să profite de schemă va trebui să rezerve direct la un SPA acreditat la alegere, care va elibera un certificat de rezervare. Rezervările sunt valabile 60 de zile și orice servicii rezervate trebuie utilizate în această perioadă.

Unele SPA-uri pot pune clienții pe o listă de așteptare dacă aplică acum, dar nu pot fi emise bonuri până pe 8 noiembrie.

O listă a SPA-urilor participante va fi listată atât pe site-ul web al Ministerului Dezvoltării Economice.

Guvernul a declarat că „serviciile spa” includ servicii de wellness și de înfrumusețare, oferite de un centru acreditat.

Un total de 53 de milioane de euro au fost alocate acestui sistem și bonusul va rula până la epuizarea fondurilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
ucisa frate catania cutit

Crimă înfiorătoare la Catania, tânăr de 22 de ani, și-a înjunghiat mortal sora, apoi a ascuns cadavrul

medic vaccinat mort covid

Napoli, medic de familie moare de Covid: era vaccinat cu două doze