Menu
in

Rechizitoriul Corinei Bebereche: „Pe mine nu ma reprezinta nimeni din Torino”

Corina Sofia Bebereche, autoarea cărţii Cuore di Vipera, s-a supărat pe cei care afirmă că reprezintă comunitatea românească din Torino. Într-un status publicat pe pagina sa de facebook, Corina îi „asfaltează” pe reprezentanţii şi, mai ales, pe reprezentantele comunităţii.

“Cuore di vipera”, debut literar al româncei Corina Bebereche


In Torino si nu numai merg frecvent la evenimente culturale organizate de italieni, merg mereu cu mare placere. Ce vreau sa zic cu asta?

Nu vad nici o romanca care se lauda ca face si drege pt Diaspora romanilor din Torino sau, ma rog, din Italia, dar isi dau numele in toate ziarele (eu nu dau nume, dar stim bine cine se lauda).

Iau bani pe din toate partile pe faptul ca fac ceva pt comunitatea noastra. Scriu niste minciuni in ziare de ma doare capul.

Cunosc personal anumiti ce se lauda ca fac ceva pt noi, vai Doamne! Eu nu am vazut pe NIMENI la nici un eveniment cultural, asa cum sustin.

Ca sa vorbesti ca faci, trebuie sa o dovedesti ca faci. Ma intalnesc mereu cu asesorul din Torino la toate evenimentele si chiar a apreciat ca mai sunt romani ce apreciaza si participa la evenimentele lor, dar intrebarea mea pe care vreau sa o pun de atat timp: UNDE SUNT DOAMNELE CARE SE DAU VEDETE PRIN ZIARE? DONMNII CARE MANANCA BANII STATULUI ROMAN PE BAZA CA FAC CEVA PT DIASPORA? SI BANII CONSULATULUI?

Incercati sa apelati la aceste STIMATE persoane sa va asculte macar 5 minute, daca va baga in seama, dar… lucreaza pt cultura romaneasca, vorba vine si mai iau si bani pt asta. fac proeicte, se dau bine pe langa politicieni, ii pupa in fund, au relatii peste tot, le merge, normal, atata timp cat esti ipocrit, fara scrupule si faci orice ca sa ai bani.

Corina Sofia Bebereche, premiată la Grugliasco

Nu mi-ar pare rau ca atunci cand se lauda, sa fi facut cu adevarat ceva pt comunitatea noastra. doar minciuni, se distreaza pe seama altora si sunt si admirati de persoane, tot ca ei!!!

Ma crucesc cand citesc ce publicitati isi fac!!! se lauda intre ei, caci stau la mese, reuniuni impreuna si nu suporta sa li se ia locul. pe mine nu ma reprezinta nimeni din Torino, nu sunt persoane oneste care ar trebui sa stea pe scaune de onoare.

nu suport nici de la distanta sa-i vad ca stiu cine sunt. niste carcotasi, dusmanosi,perversi, egoisti, invidiosi, hoti,comunisti. si ei reprezinta romanii din Torino? ei???

sa umble la evenimente culturale, la toate cum fac asesorii, nu doar la anumite din interes personal, ca stiu ca au ceva de castigat. cine ofera ciolanul mai mare acolo se duc.

ce fac cu banii care le da comunitatea? au facut ceva concret? in afara de laude? abureli. Si apoi ce-s cui figurile lor, ca se cred cine stie cine? astia reprezinta cultura?

Mi-e scarba de astfel de reprezentanti ai culturii. Nimic nu se schimba in mentalitatea romanilor.

Se pun pe scaune de „domnie” toti cei care nu sunt interesati de cultura, ci de alte obiective. pana cand? de ce se inchid ochii? astfel de persoane sunt foarte periculoase, dar ei ocupa cele mai bune posturi ca stiu sa faca pacturi cu dracul. Ce sa mai vorbim de asociatiile din Torino? ahahahaaaaaa Cu ipocritii facem noi treaba buna? Eu m-am retras la timp, ca nu se poate…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version