Menu
in

Reuniune extraodinară a filialei PDL Lazio, senatorul Viorel Badea a participat telefonic

Filiala PDL Lazio a anunțat într-un comunicat, existența unui program de revigorarea a PDL în regiune, prin activarea unor comisii interne, a unor activități de ajutorare a sinistraților din România și sărbătorirea Zilei Naționale la 1 Decembrie, dar cel mai important distribuirea carnetelor de partid. Senatorul PDL, Viorel Badea, a participat la ședință, telefonic. Următoarea ședință va fi la Roma, pe 10 noiembrie.


Comunicat,

Membrii conducerii filialei PDL Regiunea Lazio dar si membri activi si simpatizanti s-au intrunit in orasul Latina pe 15 Septembrie pentru pregatirea alegerilor presedintilor comisiilor interne care vor avea loc in curand.

Au fost discutate probleme referitoare la activitatea partidului, la organizarea adunarii si trimiterii de ajutoare sinistratilor din Romania etc.

Viorel Badea: Românii din diaspora nu sunt români second-hand

In timpul sedintei de partid a avut loc si un dialog telefonic cu Senatorul PDL pentru Diaspora, domnul Viorel Badea care a putut astfel asista la unele din aspectele discutate.

S-au dezbatut probleme referitoare la activitatea in teritoriu a partidului, la organizarea zilei de 1 Decembrie si a intalnirii in numar cat mai mare a tuturor membilor PDL dar si a simpatizantilor interesati sa sarbatoreasca impreuna aceasta importanta zi nationala.

Delegaţi PDL Italia, la alegerea lui Blaga

Un aspect foarte important adus in discutie a fost acela al noilor adeziuni in randul partidului, respectiv noilor membri PDL , persoane interesate sa adere spontan si din proprie convingere la aceasta mare familie pe care o reprezinta Partidul Democrat Liberal deja de foarte multi ani pe scena politica romaneasca.

S-au inmanat cu aceasta ocazie carnetele de membru PDL tuturor celor prezenti , constatand ca noile adeziuni preconizate de catre presedintii de zona depasesc deja numarul carnetelor trimise de la sediul central , un semn vizibil al interesului mereu in crestere pentru aderarea cetatenilor nostri din Diaspora la Partidul Democrat Liberal. Intalnirea s-a incheiat cu stabilirea urmatoarei sedinte la Roma in data de 10 Noiembrie 2013.

Pdl Filiala Lazio


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version