in

16 ani pentru uciderea unui român

Massimiliano Ciarloni, italianul de 39 de ani din Monfalcone care, în martie 2012, l-a înjunghiat mortal pe Eugen Melinte, de 21 de ani, a fost condamnat pe 15 ianuarie de judecătorul pentru investigaţii preliminare din Gorizia la 16 ani de închisoare pentru omor voluntar.

 

VIDEO/ Mama românului ucis la Monfalcone: “Eugen, rănit mortal, a reuşit să telefoneze după ajutor”

Pe lângă aceasta, Ciarloni a fost condamnat şi la plata unor despăgubiri în favoarea familiei lui Eugen Melinte, care s-a constituit parte civilă. În aceeaşi zi, Ciarloni a fost condamnat la 2 ani şi 10 luni de închisoare pentru tentativă de evadare din închisoarea din Gorizia unde a fost închis în urma uciderii tânărului român.

Crima a fost comisă în noaptea de 5 martie 2012 la Monfalcone după o ceartă între cei doi. Melinte şi Ciarloni s-ar fi cunoscut în acea noapte într-un bar. Între cei doi a izbucnit o ceartă, din motive banale. Eugen Melinte a fost înjunghiat, în gât şi în torace.

Melinte, deşi era rănit şi sângera, a reuşit să fugă către un bulevard central. Agonizând, a telefonat salvatorilor utilizând propriul telefon mobil, indicând locul şi furnizând alte informaţii. În fine, s-a prăbuşit la pământ şi, înainte ca ambulanţa să ajungă la faţa locului, a murit. Ciarloni, şomer cu mici antecedente, a fost arestat la circa 12 ore de la crimă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Băieţii de comitet

Mihai Eminescu, sărbătorit cu fast la Milano