in

24 de ani, a murit la muncă, electrocutat de aparatul de sudură

A murit electrocutat, ucis de o descărcare electrică plecată de la aparatul său de sudură în timp ce lucra într-o fabrică din zona industrială Borgaro. Un şoc electric deosebit de violent, care nu i-a lăsat cale de scăpare tânărului muncitor care lucra la demontarea unui utilaj ce urma să fie transferat la un alt sediu.

S-a întâmplat pe 22 septembrie seara, cu puţin timp înainte de ora 20. Marinel Linguraru, român de 24 de ani rezident la Borgaro (lângă Torino), era angajat la o firmă de prelucrare a hârtiei, care îşi mută sediul. Din acest motiv, Linguraru demonta un utilaj împreună cu câţiva colegi.

Tânărul utiliza un aparat de sudură când s-a întâmplat tragedia. Din aparat s-a declanşat o violentă descărcare electrică care l-a doborât pe român. Bărbatul a primit imediat îngrijiri de la colegi, care au alertat imediat ajutoarele. La faţa locului s-au dus pompierii din Caselle, carabinierii de la unitatea din Venaria şi ambulanţa de la 118. Medicii au încercat îndelung să-l reanimeze pe Lingurar, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Citeşte şi

32 ani, electrocutat mortal la muncă la Torino

Electrocutat la 66.000 de volţi pe schelă, patronul denunţat

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Speranţe deşarte

VIDEO/ “Ti lascio una canzone”: Mădălina Lefter şi Stefan Atirgoviţoae au ridicat publicul în picioare