in

A evadat din arest domiciliar, român arestat. Făcea parte dintr-o bandă organizată care comitea jafuri violente în Sicilia

CATANIA – Carabinierii Unității Radiomobile ale Comandamentului Provincial l-au arestat pe Paul Giorgian Calinescu, 32 de ani, român, cu acuzația de evadare.

Bărbatul, aflat în arest la domiciliu din ianuarie pentru jaf și sechestru de persoană, a fost interceptat de polițiști la intersecția dintre străzile Etnea și Sangiuliano.

Persoana arestată a fost mutată în arest la domiciliu.

În dimineața zilei de 9 ianuarie 2021, la cererea procurorului din Catania, Poliția de Stat, în urma unei anchete complexe, a executat un mandat de arestare preventiv emis de judecătorul de instrucție de la Tribunalul din Catania pentru Marco Rapisarda, 44 de ani, Ivan Stella 30, Giuseppe Nicolosi 34, Ivan Zappalà 24, Francesco Distefano 39 și Paul Giorgian Calinescu 33, acuzați de o serie de infracțiuni împotriva bunurilor, inclusiv furturi violente în locuințe, comise într-o perioadă scurtă de timp și caracterizate printr-un modus operandi identic. Unii membri ai grupului erau apropiați de clanul mafiot Cappello – Bonaccorsi din Cosa Nostra.

Acțiunile criminale au fost comise împotriva persoanelor în vârstă, adesea singure, surprinse noaptea, în casele lor și precedate de o activitate pregătitoare minuțioasă, cu inspecții atente și urmărind victimele.

Misterul din Capraia! Furturi de 100.000 de euro într-o insulă italiană cu 200 de locuitori, unde toți se cunosc între ei

pasaport covid3

“Pașaportul de vaccinare” încinge spiritele pe continent. Care este poziţia României