in

A fost găsit corpul celui de-al doilea român înecat în Po la Boretto

A fost găsit cadavrul lui Felix Suciu, românul care s-a înecat la Boretto (Reggio Emilia), duminică după-amiaza împreună cu unchiul său Emil Bordea, în vârstă de 58 de ani, în râul Po.

Scafandrii pompierilor de la Bologna, împreună cu colegii lor din Reggio și Guastalla, au găsit corpul lângă pompele de drenaj, la mică distanță de punctul în care a fost văzut ultima dată, târât spre partea de jos de curent, scrie ll Resto del Carlino.

Felix Suciu, 32 de ani, era șofer de camion și era rezident în Sorbolo di Parma,

Duminică tragică, doi români înecați în râul Po la Boretto, veniseră la un grătar pe malul apei

Corpul unchiului Emil fusese în schimb recuperat duminică la câteva ore după tragedie, practic în locul unde fusese văzut înecându-se.

Timp de două zile, cercetările au continuat, cu utilizarea elicopterului pompierilor de la Bologna. Iar marți dimineața a fost recuperat cadavrul tânărului român, adus pe mal, pe plaja din Boretto, pentru a fi pus la dispoziția poliției. La portul Boretto, tabăra care rămăsese activă de duminică pentru cercetări în râu a fost demobilizată.

Duminică, un grup de români se aflau la „plajă” pentru un grătar atunci când Emil Bordea, 58 de ani, a intrat în apă, pentru a recupera o undiță. Bărbatul a fost luat de curent și a strigat după ajutor.

În ajutorul său au sărit alți doi români: unul s-a întors la țărm și s-a salvat, celălalt, un tânăr de 32 de ani, Felix Suciu, nepotul lui Emil Bordea, a dispărut și el sub apă.

Cel care s-a salvat a dat alarma. Au sosit salvatorii. La câteva ore, bărbatul de 58 de ani a fost scos fără viață din apă. Corpul nepotului său a fost găsit abia la două zile distanță.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
italian condamnat viol

Italian condamnat la 11 ani de închisoare în România. A violat ani la rând o fetiţă de 7 ani, totul cu acordul şi în prezenţa mamei copilei

Hotărâte să ajungă în Italia cu orice preț, 50 de persoane depistate la frontiera română într-un camion care transporta oase