in

Italian condamnat la 11 ani de închisoare în România. A violat ani la rând o fetiţă de 7 ani, totul cu acordul şi în prezenţa mamei copilei

Fetiţa era atrasă cu dulciuri şi bani ca să suporte abuzurile sexuale ale unui bărbat de peste 70 de ani. Mama ei nu doar că nu o proteja, dar asista la violurile în serie şi, mai mult, făcea sex cu violatorul de faţă cu micuţa.

În decembrie 2020, poliția din Brăila a primit un denunț anonim despre o agresiune la care este supusă o fetiță de doar 10 ani. Italianul Pietro Conte și Fănuța B., mama copilei, au fost reținuți, și apoi arestați preventiv.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila au descoperit că, din 2018, de când fetița avea 7 ani, italianul a întreținut mai multe raporturi sexuale cu ea. În tot acest timp, Fănuța B., mama victimei și prietena lui Conte, „i-a propus, a îndemnat-o și a determinat-o pe minoră să fie exploatată sexual de către inculpat, activitate ce a fost întregită chiar de arătarea și indicarea modului în care să întrețină raporturi și actele sexuale”, precizează procurorii, în rechizitoriu.

Agresiunile au durat aproape trei ani și au avut loc în casa unde fetița locuia, împreună cu mama ei, dar și la locuința bărbatului de 75 de ani, care se mutase din sudul Italiei, la Brăila, scrie Libertatea.

Conte a fost acuzat de viol și de corupere sexuală a minorilor, ambele în forma continuată, iar Fănuța B. de complicitate la săvârșirea acestor infracțiuni, dar și de rele tratamente aplicate minorului.

Iar acum a venit verdictul judecătorului: agresor a primit la 11 ani de închisoare. Fănuța B. a primit 12 ani și 4 luni de ani închisoare, la care s-au adăugat alți 2 ani, dintr-o pedeapsă primită cu suspendare în 2017. Atunci, ea a încercat să intre cu un pistol cu aer comprimat ascuns în geantă, în Centrul  de  Reținere  și  Arest  Preventiv Brăila, unde era închis iubitul ei de atunci. Decizia Judecătoriei Brăila nu este definitivă, iar Conte a atacat-o deja, cu apel. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.8]
sosoaca parlament

Șoșoacă revine! Chestorul Senatului spune că a fost bătut de senatoarea independentă: «M-a prins de față și de nas»

A fost găsit corpul celui de-al doilea român înecat în Po la Boretto