in

A fost găsită în Italia mașina șoferului de TIR dispărut în urmă cu 10 zile, carabinierii continuă cercetările

Un șofer de TIR din Prahova, Gheorghe Țănău, e dispărut de pe 1 septembrie și nimeni nu poate să dea de el. Bărbatul, care are 42 de ani și lucrează pentru o firmă din Sicilia, a plecat spre locul de muncă din Prahova, unde locuiește, și a vorbit ultima oară la telefon cu familia în noaptea de luni spre marți, pe 1 septembrie, când a spus că era la intrare în Ungaria.

Apoi nimeni n-a mai putut lua legătura cu el. Familia a alertat poliția și a încercat să afle orice informație folositoare. Comunitatea șoferilor români de TIR din Europa s-a mobilizat la rândul ei, încercând să găsească orice urmă a colegului lor.

Marți seara, la mai bine de o săptămână de când nimeni nu mai știa nimic de Gheorghe, mașina acestuia a fost găsită într-o benzinărie din Forli, în Italia. E parcata la 700 de km de locul unde ar fi trebuit să ajungă românul, în Sicilia, unde e angajat.

Carabinierii au fost anunțați și au început deja căutările în zonă, au întrebat deja rezidenții de lângă benzinărie, vor verifica și imaginile de pe camerele de supraveghere.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

La Verona a început testarea pe primii şase voluntari a unui vaccin creat, produs şi patentat de compania biotehnologică italiană ReiThera

Șofer român de camion, prins cu nereguli la tahograf, amendat cu aproape 2.000 de euro în Italia