in

A înjunghiat un taximetrist la gât: “Am pierdut banii la jocuri de noroc”

Pe 27 martie, un român de 19 ani din Giulianova (Teramo, regiunea Abruzzo) l-a rănit la gât, cu un cutter, pe taximetristul căruia îi ceruse o cursă. Apoi, i-a furat banii şi maşina. Adrian Cosmin Ungurromân de 19 ani, fără domiciliu stabil, a fost arestat de carabinieri pentru leziuni grave şi jaf.

Tânărul s-a predat pe timpul nopţii, după ce a ajuns în afara carosabilului cu taxiul furat lui G.C., de 82 de ani, un foarte cunoscut şofer, pe care l-a obligat să coboare din maşină după ce l-a rănit.

Potrivit reconstituirilor carabinierilor din Giulianova, românul l-ar fi agresat pe taximetrist în zona industrială Colleranesco, la periferia sudică a oraşului: era la bord pe scaunul pasagerului când i-a aplicat două lovituri în gât bătrânului şofer. Apoi l-a constrâns să coboare din maşină, abandonându-l sângerând pe stradă.

Fuga sa a durat câţiva kilometri: a pierdut controlul maşinii, ajungând într-o râpă, unde a lăsat taxiul accidentat.

Ulterior, s-a prezentat cu mama lui la secţie, mărturisindu-şi fapta. A povestit anchetatorilor că regretă ceea ce a făcut şi că l-a agresat pe bătrân pentru a-i lua banii. A mai spus că îşi pierduse economiile la jocurile de noroc.

Românul a fost închis în penitenciarul din Teramo. Taximetristul de 82 de ani va avea nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Designerul Cătălin Botezatu a ajutat o femeie să se vindece de cancer

Alegeri locale: 7.500 comunitari înscrişi pe liste suplimentare la Roma