in

Designerul Cătălin Botezatu a ajutat o femeie să se vindece de cancer

Creatorul de modă Cătălin Botezatu merită toată aprecierea după ce a ajutat o femeie, prin donaţii de bani, să urmeze un tratament care a vindecat-o de cancer.

Designerul a mărturisit, pentru, cancan.ro, cum a reuşit să ajute o femeie să se vindece de cancer, oferindu-i bani pentru un tratament costisitor. „Am început să plătesc o sumă lunară fără să ştiu exact cui sau exact de ce. Într-o zi, bărbatul cu care vorbisem iniţial m-a sunat şi mi-a spus: ‘Maestre, nu mai trimite bani! Soţia mea s-a vindecat complet’. De atunci, cei doi mă sună de fiecare sărbătoare, de ziua mea sau, pur şi simplu, să-mi spună că m-au pomenit în rugăciunile lor”, a povestit Botezatu.

Asaltat de cereri de ajutor. “Deşi fac multe acte caritabile, nu îi pot ajuta pe toţi”

Designerul a mărturisit că este asaltat de cereri de ajutor de la diverşi oameni aflaţi în situaţii critice, aceştia cunoscând faptul că a câştigat o avere în urma activităţii profesionale de peste trei decenii. Cu toate acestea, Botezatu spune că nu îi poate ajuta pe toţi, din păcate, deşi şi-ar dori acest lucru.

“Primesc mii de mailuri şi sute de telefoane în care lumea îmi cere ajutorul. Mă simt neputincios şi îmi pare rău că nu îi pot ajuta pe toţi. Din acest motiv, uneori, oamenii devin virulenţi, nervoşi în momentul în care le spui elegant, diplomat ca nu îi poţi ajuta. Nu am o fundaţie sau o bancă din care pot oferi bugete tuturor. Ştiu că oamenii trec prin situaţii grele şi au nevoie de ajutor, dar, din păcate, e o selecţie care se face, hai să zicem, naturală, şi la nivelul meu şi al altora”, a declarat Cătălin Botezatu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iniţiative ale parlamentarilor români: scutirea de rate şi castrarea violatorilor

A înjunghiat un taximetrist la gât: “Am pierdut banii la jocuri de noroc”