in

A jignit o italiancă adresându-i cuvinte cu tentă sexuală, șofer român de TIR, blocat și arestat de poliție

Un român de 40 de ani, şofer de TIR, a fost arestat în Italia, după ce a atacat o italiancă într-o parcare. Victima, de 33 de ani, era însoţită de două prietene când a oprit maşina şi a coborât pentru a cumpăra pâine.

Conform presei italiene, citate de observator.tv, în parcarea respectivă se afla şi un TIR înmatriculat în România. Şoferul TIR-ului, un bărbat de 40 de ani, a pus ochii pe italiancă şi s-a apropiat de ea. A început să-i arunce cuvinte nepotrivite, să facă aluzii cu tentă sexuală şi chiar să o apuce de braţe.

Prietenele italiencei au observat situaţia şi au început să ţipe, iar strigătele lor au alertat angajaţii unui magazin care au solicitat intervenţia poliţiei. A fost momentul în care românul a renunţat la intenţiile sale nepotrivite şi a fugit.

A fost identificat rapid, blocat în trafic, reţinut şi arestat, urmând să fie judecat pentru comiterea infracţiunii de violenţă sexuală.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Viitorul ministru de Externe aruncă bomba: «Am putea ajunge până la 15 parlamentari care să reprezinte Diaspora»

Decizie deosebită a Vaticanului: muncitorii străini sezonieri vor putea să-și facă rezidența în Italia pe adresa parohiilor