in

A mințit că a fost violată de un român, bărbatul a făcut pușcărie nevinovat și a pierdut locul de muncă, acum nu se prezintă la proces

Femeia în vârstă de 90 de ani, care a minţit că a fost batjocorită de un român, nu se mai prezintă în instanţă pe motiv că este prea bătrână, după ce românul, care şi-a pierdut locul de muncă şi a stat şi în închisoare o lună, a dat-o în judecată.

Femeia a minţit cu neruşinare că tânărul de 35 de ani i-ar fi intrat în casă şi ar fi abuzat-o.

Prea bătrână pentru a face față unui proces. Așa a declarat-o expertul instanţei pe bătrâna de 90 de ani din Castelcovati, care, în urmă cu trei ani, a reclamat că a fost violată de un vecin, un tânăr de 35 de ani, român.

Femeia a spus că bărbatul a intrat în casa ei și, amenințând-o cu un cuțit, a abuzat-o. Din acest motiv, tânărul a petrecut 35 de zile de închisoare și și-a pierdut locul de muncă, înainte de a fi complet exonerat, datorită examinării DNA.

Însă, acum, când românul a dat-o în judecată pe femeie şi cere daune, expertul instanţei a declarat-o pe femeie prea bătrână să se prezinte la judecată, informează presa italiană, citată de observator.tv.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Prima bombă a guvernului Orban: Nevasta lui Crin Antonescu a devenit comisar european

Secțiile de votare din competența Consulatului General al României la Milano