in

A pierdut controlul asupra mașinii, român de 30 de ani mort în accident la Bologna

Un român în vârstă de 30 de ani a murit ieri, sâmbătă dimineață în urma unui accident de mașină pe șoseaua Nuova Bazzanese din Casalecchio di Reno (Bologna).

Bărbatul a pierdut controlul asupra mașinii sale, care s-a izbit de un zid de beton de pe marginea șoselei. Un impact foarte violent, după care mașina s-a răsturnat.

Salvatorii din 118 au ajuns la fața locului și l-au transportat pe șoferul de urgență la spital, unde a murit câteva ore mai târziu din cauza rănilor grave.

Conform Il Resto del Carlino, victima, Igor Damian, 30 de ani de origine română, dar rezident în Trento, era în tranzit în Bologna, se deplasa spre Modena la bordul unui Opel Corsa.

Igor ajunsese în Italia în urmă cu 10 ani pentru a se alătura mamei și surorii sale care locuiau de mai multă vreme în Trento. Găsise de lucru ca muncitor la fabrică și ducea o viață fericită. Din păcate, soarta a decis altfel.

Astăzi toată Italia este portocalie, mâine revin zonele galbene. Din 16 ianuarie se strânge din nou șurubul

Român mort de frig la Genova, într-o stație de autobuz. Voluntarii îl comemorează în piață: „Vestea morții sale îi îndurerează pe mulți”