Menu
in

Român devenit erou în Italia, după ce a prins un hoț care jefuise o bătrânică

Un român a devenit erou în Italia după ce a prins un hoţ care jefuise o bătrânică. Întâmplarea a avut loc în piaţa oraşului Pesaro.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a observat că un tânăr italian i-a furat bicicleta unei bătrâne care îşi făcea cumpărăturile. Fără să stea pe gânduri, românul a luat-o la fugă după hoţ, informează publicaţia Il Resto del Carlino, citată de ObservatorNews.

A prins un hoț care jefuise o bătrânică

În timp ce alerga după tâlhar, românul a alertat şi un poliţist pe care l-a întâlnit întămplător pe stradă. Omul legii şi-a anunţat colegii şi a plecat şi el în urmărirea hoţului.

Cei doi au reuşit să-l prindă pe tânăr. Dar acesta a reuşit „să evadeze” în momentul în care poliţistul anunţa prin staţie că l-a prins. A urmat o nouă cursă şi din nou românul a reuşit să-l prindă.

Între timp, au ajuns şi colegii poliţistului, iar de această dată italianul nu a mai putut scăpa.

Poliţia italiană i-a mulţumit românului pentru gestul său. Tânărul italian, în vârstă de 24 de ani, a fost trimis în faţa judecătorilor. Bicicleta furată a fost returnată bătrânei. Hoţul a fost condamnat la nouă luni de închisoare şi a primit o amendă de 300 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version