in

A traversat pe jos autostrada A4 la Vicenza, călcat de mai multe maşini

Ioan Moldovan, român de 42 de ani fără domiciliu stabil în Italia, a fost lovit şi ucis în noaptea dintre 6 şi 7 martie pe autostrada A4 Serenissima, la mică distanţă de punctul de taxare Vicenza est, în direcţia Venezia.

Agenţii de la Poliţia rutieră au reuşit să-i afle datele personale cu ajutorul amprentelor digitale, având în vedere că nu avea asupra sa documente sau alte obiecte utile identificării. La început nu se ştia dacă era bărbat sau femeie, din cauza cadavrului zdrobit de maşini.

Şapte românce accidentate grav la Ferrara, microbuzul care le ducea la muncă a intrat într-un copac, o româncă a murit


Potrivit Polstrada, ipoteza cea mai probabilă este aceea că a sărit gardul de protecţie pentru a traversa apoi pe jos. Dinamica nu este încă clară, de exemplu încă nu s-a clarificat dacă a traversat de la dreapta la stânga sau invers.

Ucis de o maşină pirat la Vittorio Veneto

Încă un român ucis de un pirat italian!

Unicul martor al tragediei este primul şofer care l-a lovit, un automobilist de 34 de ani rezident la Valdobbiadene (Treviso), care l-a prins în plin pe pieton cu maşina sa Volkswagen. Corpul ar fi fost apoi lovit de cel puţin alte două vehicule.

„M-am trezit cu el în faţă. Nu am putut să-l evit. Era acolo, la câţiva metri de maşină. Nici măcar nu ştiu de unde a apărut”, a declarat automobilistul trevigian de 34 de ani, care acum riscă să fie acuzat de omor din culpă.

Capalbio, îngrijitoare româncă de 41 de ani, accidentată mortal de un BMW

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nona Evghenie: „Lui Matteo Renzi îi doresc să poată face tot ce şi-a propus”

Istat: Un italian valorează 342.000 de euro