in

A ucis un bătrân în timpul unui jaf: cheltuia banii în România

Un bărbat de 34 de ani, Dascălu Petruş Florin, a fost arestat în România în cadrul unor anchete privind uciderea în scop de jaf a unui bătrân în Pietramelara (provincia Caserta), şi a fost extrădat în Italia.Bărbatul l-ar fi ucis pe 18 decembrie 2011 pe Antonio Saviano, de 73 de ani, lovindu-l în mod violent în timp ce era legat de un scaun, probabil pentru a-l face să-i dezvăluie presupuse ascunzători pentru bani şi obiecte preţioase din locuinţa sa.

Saviano a murit din cauza asfixiei provocate de compresiunea toracică. Cadavrul bătrânului a fost descoperit pe 19 decembrie. După alarma lansată de rudele bărbatului de 73 de ani, carabinierii s-au dus la locuinţa acestuia din Pietramelara şi au găsit camerele răvăşite, semn evident al unui jaf. Victima era un pensionar care însă începuse o activitate de asigurator.

Pe 24 februarie, inculpatul a fost extrădat în Italia. Probele care îl incriminează sunt petele de sânge aparţinând victimei, găsite pe pantalonii românului. Imediat după crimă, Dascălu a părăsit Italia, arătând o disponibilitate financiară neobişnuită pentru un individ fără ocupaţie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Angela Pâslariu, întreprinzătoare la Veneţia: „Am cheltuieli fixe lunare de 50.000 de euro” / FOTO

Mucenici moldovenești