in

Abia întors din Italia, dimineață și-a găsit mama omorâtă de tatăl lui: ”Am ucis-o din plăcere”

Crimă cumplită într-o familie din Argeș. O femeie de 64 de ani din Poienarii de Argeș a fost găsită moartă de fiul ei, abia întors acasă din Italia, iar principalul suspect este chiar soțul femeii, care le-ar fi spus jurnaliștilor că a ucis-o ”din plăcere”.

Conform observatornews.ro, femeia a fost omorâtă de soț în timp ce fiul lor de aproape 40 de ani, abia întors din Italia, dormea într-o altă cameră. Cadavrul victimei a fost găsit de anchetatori în locuința familiei din localitatea Poienarii de Argeș.

Perugia, român de 46 de ani găsit mort, în stare de avansată de descompunere

Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați despre faptul că o femeie de 64 de ani, din Poienarii de Argeș, a fost găsită decedată, cu urme de violență, în locuința sa.

Bărbatul bănuit de săvârșirea crimei este chiar soțul femeii, care s-a ascuns inițial în podul casei.

„Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub modalitatea omorului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”, precizează reprezentanții IPJ.

În august anul trecut, femeia a sunat la 112 și a chemat poliția că a lovit-o soțul. Ulterior s-au împăcat, dosarul fiind soluționat prin împăcarea părților.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 130 In medie: 3.9]

Organizarea consulatelor itinerante în Reggio Calabria și Cosenza în luna iulie

vietnamezi soveja

Muncitori din Vietnam, angajaţi de primăria din Soveja. «Sunt muncitori, harnici şi fac munca cea mai grea»