in

Abia întorși din Italia, au furat portofelul unei bătrâne, femeia avea doar 48 de lei

Doi bărbaţi au fost observaţi de jandarmi în timp ce sustrăgeau portofelul unei bătrâne. Femeia avea doar 48 de lei. Bărbaţii s-au ales cu dosar penal. Ambii s-au cunoscut în Italia, de unde au revenit în urmă cu câteva săptămâni.

Marţi, 19 mai, în jurul orei 15:20, în timp ce patrula pe strada Gheorghe Petraşcu, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a observat doi bărbaţi cu un comportament suspect. Întrucât în faţa acestora se afla o bătrână, jandarmii au ales să stea la distanţă, cât să nu se facă văzuţi şi să îi urmărească.

Suspiciunea jandarmilor s-a adeverit când, înainte de a intra într-un magazin alimentar, unul dintre bărbaţi a împins-o pe bătrână pentru a o dezorienta, iar al doilea i-a sustras portofelul din poşetă. Jandarmii au intervenit imediat şi au imobilizat persoana care a sustras portofelul, un bărbat din Tecuci, în vârstă de 53 ani. A doua persoană a fost identificată ulterior ca fiind un bărbat în vârstă de 44 ani, domiciliat în judeţul Bacău. Ambii s-au cunoscut în Italia, de unde au revenit în urmă cu câteva săptămâni.

Bătrâna, în vârstă de 87 ani, şi-a recuperat de la jandarmi portofelul în care se afla suma de 48 lei şi actele de identitate.

Jandarmii le-au întocmit celor doi bărbaţi actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi complicitate la furt. Cercetările sunt continuate de către Poliţia municipiului Tecuci.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Mitropolia Ortodoxă din Moldova

Mitropolia Ortodoxă a Moldovei, supusă Rusiei, împrăștie teorii ale conspirației: «Există pericol de microcipare prin vaccin»

Protest spontan în Vama Nădlac: mii de oameni aflați la coadă claxonează și cântă „Noi suntem români!“