in

Accident cumplit în Lombardia, româncă de 20 de ani, strivită în mașină după ce a fost lovită în plin de un camion

Moarte cumplită pentru Doriana, în Italia. Românca de 20 de ani a fost strivită în Matiz, lovită de un TIR. Accidentul care i-a luat viaţa a avut loc pe o şosea din nordul Italiei, aproape de localitatea în care locuia Doriana.

Un teribil accident de circulaţie a avut loc joi după-amiază pe șoseaua provincială dintre Roccafranca și Orzinuovi (Lombardia). Doriana Maria Şerbu a murit pe loc după ce maşina ei, un Daewoo Matiz a fost lovită în plin de un TIR. Românca ar fi împlinit 21 de ani în decembrie.

Accidentul a avut loc în jurul orei 15:00 pe o șosea din nordul Italiei, din ce în ce mai aglomerată și mai periculoasă pentru automobiliști. Doriana locuia în Rudiano și cu mașina ei, un autoturism Daewoo Matiz, a sfârșit sub roțile unui camion condus de un șofer lituanian, scrie observator.tv, citând presa italiană.

Româncă de 32 de ani, moartă în accident de circulație în apropiere de Bologna, impact violent pe contrasens cu o mașină

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vin zile grele pentru infractorii români și italieni: DIICOT a semnat un acord de colaborare cu Direcţia Naţională Antimafia din Italia

Copil abandonat la casa de copii în România, devenit medic în Italia, tatăl a stat în genunchi când l-a văzut