in

Accident cumplit la Alcamo, zidar român de 40 de ani mort, soția și trei copii internați de urgență la spital

Tragedie duminică după-amiază pe autostrada A29 la intersecția pentru Alcamo Est. Un mort și cinci răniți într-o coliziune între un Nissan Micra și un Peugeot. Victima avea 40 de ani, era român și locuia în Paceco, o comună în Provincia Trapani, Sicilia, scrie trapanioggi.it.

Familia de români se întorcea de la slujbă, de la biserica ortodoxă de la Alcamo și se îndrepta către casă.

Românul de 40 de ani, Gabriel Fasie, circula împreună cu familia, soția, Cecilia Fasie, și trei copii (cu vârste 10, 7, respectiv un an). Tragedia a avut loc duminică după-amiază, la ora 16, pe drumul de legătură Alcamo Est, care leagă A29 Palermo-Mazara del Vallo de orașul Alcamo. 

Mașina în care călătorea familia, un Nissan Micra, s-a ciocnit frontal cu un Peugeot al cărui șofer a ajuns și el la spital. 

Cu toate acestea, pentru zidarul român de 40 de ani, care se afla la volanul mașinii, nu a mai fost nimic de făcut. Impactul dintre cele două mașini a fost violent. Soția și cei trei copii au fost transportați de urgență la spital, cu diverse fracturi.

Traficul a fost blocat temporar. Dinamica accidentului nu este încă foarte clară, mai scrie presa italiană.

Rareș Bogdan îi cere demisia lui Ludovic Orban: „A pierdut ca papagalul toate ministerele importante”

Bătaie de stradă la Albano Laziale, un român înjunghiat, în stare gravă la spital, cu lovituri la cap şi la piept, mai multe coaste rupte