in

Rareș Bogdan îi cere demisia lui Ludovic Orban: „A pierdut ca papagalul toate ministerele importante”

Invitat la emisiunea lui Ion Cristoiu de la Aleph News, Rareș Bogdan l-a criticat dur pe Ludovic Orban, cerând demisia acestuia din fruntea partidului.

„Partidul a fost condus de un singur om, de Ludovic Orban.

Noi nu am avut, nici eu, nici Robert Sighiartău, nici Iulian Dumitrescu, nici Mircea Hava, nici Raluca Turcan, Florin Roman, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, nu am avut niciun fel de putere reală în cadrul guvernării.

Pe mine nu m-a invitat PNL să candidez la alegerile parlamentare…

Ludovic Orban trebuia să-și dea demisia din funcția de președinte al PNL după eșecul de la alegeri.

A pierdut ca papagalul toate ministerele importante. Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat.

La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și nici unul cu excepția lui Emil Boc, restul s-au stricat la cap.

Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate. Să ne înțelegem. El nu e un om rău.

El e un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii.

El nu a consultat partidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului”, a afirmat prim-vicepreședintele liberal.

Rareș Bogdan a folosit la adresa lui Orban expresia ”i s-a umflat capul”, expresie utilizată în trecut și de Liviu Dragnea la adresa premierilor care i se împotriveau.

Rareș Bogdan a relatat și scena de la negocierile cu cu USR PLUS și UDMR, acuzându-l pe Ludovic Orban că a cedat ministerele Transporturilor, Fondurilor Europene și Dezvoltării într-o negociere tete-a-tete cu Dacian Cioloș, Dan Barna și Kelemen Hunor, deși partenerii de coaliție ar fi fost de acord ca măcar Ministerul Dezvoltării să rămână la PNL. ”Partidul e pe un butoi de pulbere”, a spus Rareș Bogdan, potrivit G4media.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

După doi ani de arest, Ionel Pavel, omul „mafiei din Viterbo”, a fost eliberat. Povestea închiderii discotecii pentru români din oraș VIDEO

Accident cumplit la Alcamo, zidar român de 40 de ani mort, soția și trei copii internați de urgență la spital