in

Accident cumplit lângă Brescia, român mort după ce soția, care conducea, a adormit la volan

Dramă într-o familie de români din Italia. Un bărbat de 55 de ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier, după ce soţia sa, de 51 de ani, a adormit la volan. Femeia a ajuns la spital în stare de şoc.

Accidentul a avut loc duminică, 29 august, pe autostrada A4, la ora 11, între Brescia Est și Desenzano del Garda, lângă Calcinato. Femeia a fost transportată la spital, fiind găsită în stare de şoc lângă autoturism, anunţă bresciatoday.it, citată de observatornews.ro.

Din primele informaţii, autoturismul se afla pe a treia bandă rapidă, când şoferiţa a pierdut controlul volanului. Nu au fost implicate alte vehicule, însă din păcate pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul.

Sicilia, tânără de 21 de ani, moartă în urma unui accident rutier, s-a ciocnit cu mașina de un microbuz în care se aflau 9 români

Porțiunea de autostradă a fost blocată ore în șir, formându-se o coadă de peste 15 kilometri. Între timp, a avut loc un alt incident, dar cu consecințe mai puțin grave. Traficul a rămas paralizat până după-amiaza târziu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.3]
tichete de masa pentru vaccin

Guvernul a decis: va da TICHETE DE MASĂ și LOTERIE cu premii în bani, pentru cei care se vaccinează

cosmin olaroiu jefuit milano

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a căzut pradă unui hoț la Milano, i-a furat un ceas de 18.000 de euro