in

Accident de muncă, corpul a dispărut de la morgă: «Vreau înapoi corpul fratelui meu»

S-au dus la morga locală pentru a pune corpul fratelui în dric, dar în sicriu au găsit cadavrul unui alt român. «Au fost confundate corpurile – au explicat angajații – cadavrul rudei dumneavoastră este în drum spre România, dar îl vom găsi».

S-a întâmplat la Institutul de Medicină Legală din piazzale Verano de la Roma. Rudelor lui George Cătălin Boboc le-a fost de-ajuns o privire pentru a înțelege că mortul era altul. Începând cu acel moment, pentru rudele electricianului mort electrocutat în timp ce lucra la restaurantul Tre Scalini din piazza Navona, au fost ore de furie și descumpănire.

Cei doi români s-au adresat imediat unui avocat, iar la morgă a sosit o patrulă a poliției, scrie Il Messaggero. «Am venit din Germania pentru a recupera corpul, este absurd ce s-a întâmplat», a declarat Florin Boboc.

Fratele său a murit electrocutat la locul de muncă, la subsolul restaurantului Tre Scalini din piazza Navona. Muncitorul, angajat al unei firme externe, fusese chemat pentru a repara o defecțiune la instalația electrică a localului, însă nu avea încălțăminte de protecție: când a fost lovit de o descărcare electrică deosebit de violentă, care l-a electrocutat pe loc, purta numai teniși și avea picioarele scufundate într-o baltă.

«Se poate să fie vorba de un accident de muncă, însă înainte de a vorbi despre așa ceva, este bine să așteptăm rezultatul autopsiei», au explicat anchetatorii.

Ancheta este efectuată de Comisariatul din Trevi. Imediat ce au ajuns în piazza Navona, agenții criminaliști au coborât la subsolul localului pentru a efectua cercetări. Corpul fără viață al lui George Cătălin Boboc era întins pe podea, printre paleți, frigidere scoase din uz și pereți umezi. Hainele sale, o pereche de bermude și un tricou alb, erau pline de apă.

«Sunt unii care susțin că i s-a făcut rău dintr-odată, dar noi nu ne vom opri, așteptăm să cunoaștem rezultatul autopsiei», a afirmat Florin Boboc. Acesta analizează împreună cu avocatul său ce este de făcut. Au primit asigurări precise atât din partea poliției cât și a inspectorului de muncă ajuns la morgă: «Fratele meu – a afirmat Florin Boboc – a fost tratat ca pe un animal, vreau înapoi cadavrul său».

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Campobasso, biserică pentru 1000 de români în palatul familiei Fusco

Cu câți bani putem trece granița