in

Accident de muncă la Târgul Internațional de Mobilă de la Milano, muncitor român dus în stare gravă la spital

Un muncitor român de 45 de ani se află în stare gravă la spital, în Italia, după ce a fost rănit în timp lucra la pregătirea unui stand din lemn, aflat în pregătire pentru Târgul Internațional de Mobilă, care se va deschide în 9 aprilie, la Milano. Accidentul s-a produs duminică, 31 aprilie, cu puțin înainte de ora 14:00, în zona Cargo 1 a târgului de expoziții Milano Rho – Pero.

Românul pregătea un stand din lemn, când structura la care lucra a cedat, bărbatul fiind zdrobit de paleții de lemn prăbușiți. Din fericire, ceilalți muncitori au reușit să scape și să evite alte accidente, de îndată ce au auzit zgomote ciudate. După un timp, ei au observat că românul de 45 de ani a dispărut și s-au întors imediat la locul unde căzuseră panourile. Când au văzut omul îngropat de structură, rănit în mod clar, au alertat imediat 118.

Potrivit presei din Italia, muncitorul român a fost transportat în cod roşu la spitalul Niguarda din Milano. El se află în stare critică. Românul ar avea o traumă a pieptului, a pelvisului și a membrelor. Leziunile spinării nu sunt excluse pentru moment. Autorităţile italiane au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Aversa, român ajuns în stare gravă la spital, colegii au vrut să ascundă accidentul de muncă

Accident de muncă la Pozzuolo del Friuli, un român și un italian răniți la oțelăria ABS

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Drame ale româncelor din Italia: „Sunt o străină aici în Italia, dar mă simt străină și când merg acasă, în România”

Matteo Salvini cere introducerea castrării chimice pentru violatori: ”Nicio toleranță față de viermii din Catania, care au violat o turistă”